The best Side of بوستر پمپ ساختمان
The best Side of بوستر پمپ ساختمان
Blog Article
فاصله ايستگاه پمپاژ تا بالاترين مصرف كننده كمتر از ٥٠ متر باشد.
شبکه های آبرسانی شهرها و یا شهرک های صنعتی معمولا دارای فشار کمتر از حد مورد نیاز برای رساندن آب به نقاط مورد نیاز و تأمین فشار لازم برای تجهیزات آتش نشانی می باشد.
بوستر پمپ تک پمپه: این نوع بوستر پمپ از یک پمپ تشکیل شده است و برای مصارف کم و متوسط کاربرد دارد.
بوستر پمپها دستگاههایی هستند که با افزایش فشار آب در سیستمهای لوله کشی، جریان آبی قوی و یکنواخت را برای مصارف مختلف فراهم میکنند.
عملکرد این نوع از پمپ ها هم در کل شبیه به همان بوستر پمپ های دور ثابت است اما در اینجا به جای استفاده از فشارسنج یا پرشر، از یک پرشر ترانسمیتر استفاده شده است، وظیفه پرسرترانسمیتر این است که فشار آب را از طریق کنترل دور موتور پمپ ها تامین می کند، به بیان ساده تر، هر زمان که فشار آب کم باشد پمپ با دور موتور بیشتری کار می کند و بالعکس هر زمان که فشار آب به اندازه کافی بالا بود دور موتور کمتر می شود.
برای خرید بوستر پمپ آتش نشانی یا استعلام قیمت بوسترپمپ تاییدیه آتشنشانی با کارشناسان ما در شرکت پایا گسترش خورشید تابان تماس بگیرید.
در ادامه تا زمانی که به پمپ اصلی نیاز باشد، این پمپ در مدار قرار خواهد داشت. اما به محض رسیدن فشار به میزان مورد نظر، با فرمان تابلو برق، پمپ از مدار خارج می شود و الکتروموتور یا دیزل موتور دستگاه نیز متوقف می شود. در این حین اگر پمپ اصلی بوستر پمپ آتش نشانی تحت هر شرایطی روشن و وارد مدار نشود، با ارسال فرمان از سمت تابلو برق، پمپ رزرو جهت تامین فشار وارد مدار می شود. نکته مهمی که باید به آن اشاره شود این است که با توجه به آنکه غالبا دبی آب شهری از دبی مورد نیاز برای کارکرد بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی کمتر است، برای جبران آن نیاز است تا مخزن آبی بر سر راه دستگاه نصب شود تا به عملکرد موثر این بوستر پمپ ها کمک کند.
پمپ آتش نشانی برای ساختمان هایی که از نظر ایمنی باید در وضعیت استانداردی باشند، طراحی می شوند
این بوستر پمپ ها با عملکرد موثر خود کمک می کنند تا فشار آب در اندازه مشخصی حفظ و تثبیت گردد. در این شرایط در صورت ایجاد هر گونه کاهش فشار در سیستم، این تغییرات از طریق حسگرهای فشار موجود بر روی دستگاه شناسایی می شود. سپس تابلو برق به جوکی پمپ یا همان جاکی پمپ فرمان می دهد تا برای جبران کاهش فشار ایجاد شده وارد مدار شود. پس از آن اگر دبی مورد نیاز به اندازه ای باشد که جوکی پمپ توان تامین آن را نداشته باشد، تابلو برق به پمپ اصلی فرمان می دهد تا برای تامین این دبی وارد مدار شود. در این شرایط پمپ اصلی بوستر آتش نشانی در کنار جوکی پمپ کار می کند تا فشار مورد نیاز تامین گردد.
دسته بندی پمپ ها پمپ سیرکولاتور پمپ سیرکولاسیون سه دور پمپ سیرکولاتور سه دور فنسی
در زمانی که فشار سیال از میزان حداقلی پایین تر بیاید ، پرشر سوئیچ این اطلاع را به تابلو برق می دهد و تابلو برق فرمان اضافه شدن get more info الکتروپمپ جدید را صادر می کند و همچنین اگر میزان فشار سیال از میزان حداکثری بالاتر رود فرمان خروج پمپ از مدارو خاموش شدن نوبتی آنها صادر می شود. در کنار الکتروپمپ ها، پرشر سوئیچ ها و تابلو برق ، معمولا از یک منبع تحت فشار (دیافراگمی) نیز استفاده می شود.
برای طراحی بوستر پمپ آتش نشانی نیاز است که یکسری دستورالعمل ها و استانداردهای جهانی رعایت گردند.
بوستر پمپ آتش نشانی که پمپ آتش نشانی نیز نامیده می شود، شامل حداقل دو الکتروپمپ است که از آن برای افزایش فشار و دبی آبرسانی در سیستم اطفا حریق ساختمانهای مسکونی و اداری استفاده میشود.
بوستر پمپ آتشنشانی برای اطمینان از وجود فشار کافی آب برای فعال کردن سنسورها و تامین جریان آب کافی برای خاموش کردن آتش نصب شده است.